Happy Clients

Gepubliceerd op 7 december 2021 om 15:41

Een klein gebaar, een groot gelukske!

Bedankt voor de mooie woorden! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

De Witte Erwin
2 maanden geleden

Hallo Toon, we zijn superblij met de hoorapparaten en zeker met de uitgebreide service en klantvriendelijkheid. Nooit is er enige druk gelegd op de ruime keuze van de apparaten, noch of we wel dan niet tot koop zouden overgaan.
Het was ook op geen enkel moment teveel als er een vraag was om iets aan te passen totdat alles voor ons naar wens was. En dit telkens met een zeer gedegen uitleg.
Ook het afsprakensysteem is in onze ogen top !
Wij zullen zeker aanbevelingen doen als iemand ons hierom vraagt (of we stellen zelf voor).
Voor ons is dit de perfecte samenwerking !

Succes verder,

Erwin & Dominique

Luc bastiaens
een maand geleden

Wat een topservice krijg je hier! Bij raadpleging bij andere grote ketens werd er na een korte test onmiddellijk voorgesteld om een hoorapparaat aan te schaffen. Om een extra mening te hebben en ik bij Audiosense langsgegaan waar er een zeer uitgebreid gamma aan testen gedaan werd. Mr Van Hemelen besloot uit deze testen dat mijn gehoorverlies zo miniem was, dat een hoorapparaat op dit moment nog niet nodig was. Deze eerlijke diagnose trof mij vooral door het feit dat de grote ketens mij deze momenteel onnuttige investering wilden laten doen, terwijl het niet nodig was. Topservice door een integer persoon...zelden meegemaakt!

Reinhilde
19 dagen geleden

Bedankt Toon voor je super service.
Zeer tevreden.
Reinhilde