.

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 16:23


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Luc Coeck
8 maanden geleden

Sinds mijn 13e ben ik na een hersenvliesontsteking stilaan erg gehoorgestoord geworden (verlies van 85 dB). Ik heb met de jaren, ik ben nu 62, heel wat watertjes doorzwommen om hoorapparaten te kiezen. Steeds een erg moeilijke beslissing met een stevig kostenplaatje omdat ik telkens 2 apparaten, links en rechts, moet aanschaffen.
Het is een indrukwekkende ervaring om met Toon samen te werken. Hij neemt alle tijd om, samen met jou, de beste keuze te maken in de moeilijke keuze van een hoorapparaat. Hij luistert oprecht naar je probleem en je verwachtingen. In mijn geval de zoveelste apparaten in mijn leven.
Maar daar stopt het niet. Hij biedt ook verschillende types en merken aan om het meest geschikte toestel voor jou te vinden We kwamen samen uit bij Resound One (twee stuks dus, links en rechts).
Ook voor de afstelling van het toestel wordt de nodige tijd uitgetrokken om tot een optimaal resultaat te komen.
Ik sta nu bovendien voor de moeilijke keuze om aan één zijde een Cochleair Implantaat operatief te plaatsen. Ook daarin begeleidt Toon me, zowel professioneel als met menselijke raad.
Hij hielp me ook in het aanvragen en kiezen van aanvullend ondersteunende toestellen zodat ik perfect kan functioneren in mijn job.
Tijdens de voorbereidende testen in het ziekenhuis voor het implantaat, bleek dat mijn hoorapparaten, volgens de specialisten excellent waren afgesteld. Weerom een dikke pluim voor Toon.
Ik kan het alleen maar nieuwe mensen aanraden. Ga eens langs bij hem. Je zal een zeer deskundige en warme persoon vinden. Ik heb het me alvast niet beklaagd.

LUC bastiaens
3 maanden geleden

Wat een topservice krijg je hier! Bij raadpleging bij andere grote ketens werd er na een korte test onmiddellijk voorgesteld om een hoorapparaat aan te schaffen. Om een extra mening te hebben en ik bij Audiosense langsgegaan waar er een zeer uitgebreid gamma aan testen gedaan werd. Mr Van Hemelen besloot uit deze testen dat mijn gehoorverlies zo miniem was, dat een hoorapparaat op dit moment nog niet nodig was. Deze eerlijke diagnose trof mij vooral door het feit dat de grote ketens mij deze momenteel onnuttige investering wilden laten doen, terwijl het niet nodig was. Topservice door een integer persoon...zelden meegemaakt!