Hoortoestellen 

Het goed kunnen horen en verstaan van geluiden en gesprekken is een essentieel aspect van ons dagelijks leven. Het verbindt ons met de wereld om ons heen. Hoortoestellen kunnen u helpen om weer volop te genieten van alle geluiden om u heen en een betere levenskwaliteit te ervaren. Bij Audiosense hoorcentrum bieden we een professionele begeleiding naar een oplossing op maat. Aangezien Audiosense een onafhankelijk hoorcentrum is, zijn we niet gebonden aan één merk, maar kunnen wij alle hoortoestellen aanbieden. 

 

Accessoires en hulpmiddelen 

Naast hoortoestellen bieden wij ook een groot aantal hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen kunnen u extra ondersteuning bieden bij het kijken van televisie, het telefoneren of het horen van andere belangrijke geluiden zoals de wekker of het brandalarm. Wij helpen u graag verder om de geschikte hulpmiddelen te vinden voor uw specifieke situatie. 

 

Gehoorbescherming

Naast hoortoestellen kunnen wij u ook verder helpen met gehoorbescherming op maat voor mensen die regelmatig blootgesteld worden aan luide geluiden. Voor de gehoorbescherming op maat werkt audiosense hoorcentrum samen met Variphone. We hebben gehoorbescherming voor muziek, industrie of water (zwemmen). Om een goede nachtrust te garanderen kunnen wij ook slaapdoppen op maat voorzien. 

 

Tinnitustherapie

Tinnitus, oorsuizen of gerinkel van de oren kan storend zijn in het dagelijks functioneren, of kan een goede nachtrust belemmeren. Met de tinnitustherapie worden bepaalde oefeningen uitgevoerd, waardoor de hinder van het oorsuizen sterk verminderd kan worden.