Olen 

Audiosense Hoorcentrum is een recent hoorcentrum in de Kempen. 

Onze troeven? 

  • Hoogopgeleide audicien 
  • Vaste contactpersoon 
  • Persoonlijke aanpak 
  • Gepast advies op maat
  • Zeer uitgebreid gamma aan hoorapparaten, waardoor een vergelijking met verschillende merken gemaakt kan worden, bij dezelfde audicien. 
  • Twijfels over het huidige apparaat? Second opinion is altijd mogelijk!

Om de dienstverlening te bevorderen werken wij steeds op afspraak! Zo bent u zeker dat er voldoende tijd genomen wordt om u verder te helpen. 

 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende hoortest via 0471/27.84.51 of via onderstaande knop.

Audiosense is een hoorcentrum in samenwerking met logopediepraktijk Logosense

Audiosense - Olen

I.s.m. logopediepraktijk Logosense

Het Bremmeken 5

2250 Olen

0471/27.84.51

Online afspraken maken

Vanaf nu kan u gemakkelijk online afspraken inboeken! Indien het gewenste moment niet beschikbaar is in een bepaalde vestiging, neem dan contact op via 0471/27.84.51 of via email

Lees meer »

Oticon OPN S

Vanaf nu hier verkrijgbaar: de oticon opn s. Met deze nieuwe oplaadbare toestellen van oticon kunt u spraak op dezelfde manier verstaan als normaal horenden! Test ze nu hier uit!

Lees meer »

WEDSTRIJD

Met de 20ste editie van Gladiolen vlak naast onze deur kunnen we niet anders dan nogmaals te waarschuwen voor het belang van het beschermen van onze oren! Wij geven twee paar oordoppen weg. Een paar voor jezelf, en een paar voor je mede festivalganger.  Raad hoeveel oordoppen er in de kom op de foto zitten en win een paar oordoppen op maat! 

Lees meer »

NIEUW: Starkey Livio AI

De nieuwe starkey Livio AI is meer dan een hoorapparaat alleen. Het bezit tal van nieuwe accessoires. Zo bezit dit apparaat een valdetector, die uw contactpersoon meteen zal verwittigen wanneer u valt. Ook heeft dit apparaat een stappenteller en zal hij verschillende talen vertalen.  

Lees meer »

Week van de oordop

De tuut van tegenwoordig organiseert dit jaar, samen met Variphone International, de week van de oordop van 26 april tot en met 4 mei. Dit is een nationale groepsaankoop voor op maat gemaakte gehoorbescherming waarbij je de oordoppen aan 110 euro in plaats van 150 euro kan aankopen.

Lees meer »

Gehoorverlies simulator

De impact van een gehoorverlies  is niet te onderschatten. Het geluid zwakt niet enkel af, maar de klanken gaan ook meer en meer door elkaar vloeien, waardoor de spraak onverstaanbaar wordt.  Laat tijdig je gehoor nakijken. Beter voorkomen dan genezen. 

Lees meer »